Черкаси приймуть поєдинок молодіжних збірних Франції та України

Черкаси приймуть поєдинок молодіжних збірних Франції та України

Молодіжна збірна України продовжує підготовку до чемпіонату Європи, який у середині липня відбудеться на Кріті. Весь етап підготовки, за винятком міжнародних турнірів, збірна України проводить у Черкасах. Знаковою подією для черкаських уболівальників буде найближчий баскетбольний вікенд (17-18 червня). Черкаський ПС «Будівельник» прийме два контрольні матчі молодіжної збірної України проти команди Франції U19. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Матчі відбудуться 17-го та 18-го червня. Поки робочій час зустрічі суботи – 18.30, а в неділю команди мають зіграти, орієнтовно, о 12.00.

Минулого літа молодіжна збірна України теж провела у Черкасах два контрольні матчі перед чемпіонатом Європи. Тоді українці зіграли з рахунком 1:1 проти білоруських однолітків.

Для команди Максима Міхельсона ці матчі стануть першими контрольними поєдинками у підготовці до чемпіонату Європи. Після цього українці зіграють на турнірах у Франції та Італії і вирушать до Греції на головний турнір літа. У той же час доволі сильна збірна Франції серед дев\’ятнадцятирічних готується до чемпіонату Світу.

План підготовки чоловічої молодіжної збірної України (U-20):
17.06 – 18.06.2017 – (м. Черкаси),
Україна U-20 – Франція U-19
23.06 – 26.06.2017 – Міжнародний турнір (Франція),
29.06 – 02.07.2017 – Міжнародний турнір (Італія),
13.07 – 23.07.2017 – Чемпіонат Європи (Кріт, Греція).

Нагадаємо, що у складі молодіжної збірної наразі працює чотири вихованці «Черкаських Мавп». Поряд з молодими гравцями основної команди «Мавп» Дмитром Скапінцевим та Іваном Ткаченком у черкаських уболівальників буде нагода побачити в грі Святослава Михайлюка, який ще протягом одного сезону виступатиме в NCAA. А також бігмена – Ілью Антонєнка, який продовжує свою кар\’єру у штатах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x