Міський голова збентежений ситуацією щодо перекриття мосту

Міський голова збентежений ситуацією щодо перекриття мосту

Критичною є ситуація з непоінформованістю населення щодо ремонту моста через Дніпро. Так вважає міський голова Черкас та голова регіонального відділення Асоціації міст України Анатолій Бондаренко. Про це він повідомив під час брифінгу, інформує власний кореспондент «Нової Доби».

− Спочатку йшлося про погодинний графік руху для громадського транспорту та приватних автівок: зранку з 6.00 до 9.00 та ввечері з 16.00 до 19.00. Нині ж говорять про проїзд за пропусками автомобілів швидкої, поліції та ДСНС. Я розумію, що це державна справа, та робота з поінформованості населення є недостатньою. Облавтодор і Служба автомобільних доріг повинні докласти зусиль, щоб поінформувати населення, а підрядник − у найкоротші строки провести ремонт, − прокоментував міський голова.

Також Анатолій Бондаренко вважає, що цю ситуацію мало вивчала обласна влада, адже населенню практично не запропонували альтернативи.
− Багато людей рухаються власним транспортом через Дніпро. Можна було б створити платні паркувальні майданчики, наприклад, в селі Благодатне, а далі рухатися електричкою. Такі ж парковки можна організувати й у Черкасах. Міська влада готова посприяти цьому й виділити додаткові асигнування, − повідомив Анатолій Васильович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x