Канів відвідали віце-спікер і депутат Верховної Ради

Канів відвідали віце-спікер і депутат Верховної Ради

У вівторок, 13 червня з робочим візитом Канів відвідали заступник Голови Верховної Ради України Оксана Сироїд і народний депутат Лев Підлісецький. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міськради.

Гості з Києва оглянули деякі навчальні заклади міста та місце імовірного будівництва Канівської ГАЕС, поблизу с. Бучак.

Потому віце-спікер О. Сироїд і депутат Верховної ради України Л. Підлісецький зустрілися з Канівським міським головою Ігорем Ренькасом. На зустрічі також був присутній Президент Всеукраїнської Асоціації «Укргідроенерго», Герой України Семен Поташник. Присутні обговорили всі «за» і «проти» питання будівництва Канівської ГАЕС. Про технічну сторону проекту кваліфіковано інформував усіх С.Поташник.

Канів відвідали віце-спікер і депутат Верховної Ради Продовжилася тема будівництва гідроакумулювальної електростанції на зустрічі народних обранців із активними громадянами міста, де народні обранці висловили думку, що наразі доцільність будівництва Канівської ГАЕС не стоїть на «порядку денному».

– У рамках енергетичної кризи було піднято проект 30-річної давнини і прийнято рішення його «реанімувати» з врахуванням потреб сучасності. Однак потрібно враховувати ще й вимоги екології, туризму, економічної обґрунтованості проекту, і тільки тоді приймати рішення щодо продовження будівництва, – зауважила О. Сироїд.

Також під час заходу представники Верховної ради України разом із канівцями порушили питання реформи закладів охорони здоров’я, розвитку туризму та об’єднання територіальних громад.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x