Уманчани попрощалися зі ще одним загиблим героєм АТО

Уманчани попрощалися зі ще одним загиблим героєм АТО

У селі Косенівка вчора в останню дорогу проводжали відважного героя – бійця АТО Віталія Звездогляда. 24-річний атовець загинув увечері 10 червня під час ворожого обстрілу населеного пункту Павлопіль Волноваського району Донецької області, повідомляють в Уманській РДА.

Хлопець протягом 2010-2011 років служив у Збройних силах України. 2014 року вступив на контрактну службу до військової частини А1588 с. Розсішки. Два роки тому Віталія забрали служити у зону проведення антитерористичної операції. Він воював у складі 10 батальйону 59 окремої мотопіхотної бригади.

Висловити свої співчуття батькам та рідним з приводу тяжкої та непоправної втрати сина приїхали представники районної влади, депутати районної ради, голови сільських рад району, бойові побратими, односельчани, друзі, волонтери та усі небайдужі люди. Вони створили живий ланцюг і на колінах проводжали свого героя. Ця трагічна подія, що спіткала Уманський край, відгукувалася болем та відчаєм у всіх присутніх траурного мітингу.

За мужність посмертно бійцю було присвоєно почесну відзнаку «За заслуги перед Черкащиною», яку цього дня передала батькам Віталія голова районної ради Оксана Супрунець. За словами односельців, Віталій Звездогляд вирізнявся своєю чесністю, порядністю, вихованістю і великим патріотизмом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x