На Черкащині відбудеться Фестиваль нескореної Nації Холодний Яр

На Черкащині відбудеться Фестиваль нескореної Nації Холодний Яр

7-9 липня у селі Грушківка Кам’янського району (Черкаська область) відбудеться третій Фестиваль нескореної Nації Холодний Яр. Протягом трьох днів на відвідувачів благодійного фестивалю чекатимуть музичні виступи, гутірки з відомими особистостями, поетичні батли, майстер-класи, низка спортивних змагань, а також мандрівки Холодним Яром, інформує прес-служба заходу

Для всіх охочих діятиме наметове містечко. Для дітей облаштують окрему галявину, де найменші під наглядом волонтерів зможуть грати в рухливі ігри та брати участь у майстер-класах.

На головній сцені фесту виступлять 12 гуртів: Тартак, Тінь Сонця, Залізний хрест, ДримбаДаДзига, Go-a, Натоліч, Новимнийкудень, ВІЙ, JoryjKłoc, Чумацький шлях, KRUTі Фіолет. Крім того, родзинкою цьогорічного фестивалю стане нічна сцена. Її хедлайнером стане відомий письменник, ведучий, актор і співак Антін Мухарський.

На локації «Малярове джерело» відвідувачі фестивалю зможуть відвідати поетичні батли, автограф-сесії, наживо поспілкуватися із відомими письменниками і громадськими діячами. Серед гостей – Василь Шкляр, Юрій Сиротюк, Леонід Кононович, Павло Подобєд тощо.
Однією з родзинок фестивалю стане виставка колекції вогнепальної зброї львівської організації «Штурм». В Україні в такому повному обсязі колекція іще не виставлялася.

– Щороку дух Холодного Яру притягує все більшу кількість відвідувачів фестивалю не лише з різних куточків України, а й із-за кордону, – говорить член організаційного комітету фестивалю Андрій Куча. – Приємно, що цей дух не лише скликає українців на фестиваль, а й «гіпнотизує» їх на допомогу. Цього року по всій країні на наше прохання відгукнулися сотні волонтерів, які допомагають у поширенні афіш, зголосилися волонтерити на самому фестивалі.Зворотній зв\’язок від наших прихильників дуже важливий і мотивує до роботи.

Цього року вхід на фестиваль буде за благодійними внесками. Традиційно, виручені кошти організатори витратять на допомогу учасникам Антитерористичної операції. Мета фесту у 2017 році – збір грошей для автомобіля швидкої медичної допомоги.

– Кошти підуть на закупівлю медикаментів та обладнання для облаштування реанімаційного автомобіля, який перебуватиме на території фесту та по завершенню буде переданий медикам у зону проведення бойових дій, – говорить голова організаційного фестивалю Зоя Бойченко. – На четвертому році війни питання забезпечення медичним обладнанням, транспортом і медикаментами є вкрай важким, і величезні втрати на фронті саме через це.Тому кожен учасник фестивалю зможе долучитися до порятунку чийогось сина, батька, коханого шляхом внесення благодійного внеску.

Організаторами фестивалю є ВГО «Сокіл», «Національний Альянс», а також «Самооборона Черкащини». Захід відбувається за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації.

Слідкуйте за новинами фестивалю на сайті (goo.gl/l4fn7x), офіційних сторінках у Facebook (goo.gl/wFxsqQ) та Instagram (goo.gl/YTRzIM).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x