Аудиторами Черкащини попереджено порушень у сфері публічних закупівель на суму понад 522 млн грн

Аудиторами Черкащини попереджено порушень у сфері публічних закупівель на суму понад 522 млн грн

Працівниками Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області було здійснено дослідження процедури закупівлі Комунальним закладом «Черкаський обласний госпіталь ветеранів війни» лікарських засобів.
За результатами проведеного аналізу вказаного тендеру встановлено, що замовником укладено договір з учасником на суму понад 1,1 млн грн, тендерна пропозиція якого не відповідала вимогам тендерної документації та як наслідок підлягала відхиленню. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області.

Зауваження та порушення, виявлені аудиторами, визнані та враховані замовником. Договір на закупівлю ліків розірвано.
Крім того, слід зазначити, що протягом майже двох кварталів 2017 року фахівцями Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області загалом було здійснено та завершено аналіз близько 60 процедур закупівель за державні кошти на суму 541,4 млн грн, які проводилися замовниками (установами, організаціями та підприємствами) Черкаської області.

За результатами вищевказаного аналізу було попереджено порушень у сфері публічних закупівель на загальну суму 522,3 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x