За фактом ДТП на Золотоніщині відкрили кримінальне провадження

За фактом ДТП на Золотоніщині відкрили кримінальне провадження

Унаслідок ДТП травмовано шестеро осіб, серед яких четверо дітей, одна особа загинула. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі біля села Вознесенське Золотоніського району. За попередніми даними 24-річний водій автомобіля «ВАЗ 2108» рухаючись в напрямку центра Золотоноші при здійсненні обгону зіткнувся з вантажним автомобілем «ЗІЛ 131» з напівпричепом, підкеруванням 50-річного місцевого жителя, який виїхав на головну дорогу з другорядної.
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ 2108» від отриманих травм загинув на місці пригоди, а пасажири автомобіля отримали тілесні ушкодження різної тяжкості.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Призначено ряд експертиз. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x