Злодії викрали майже 300 кілограм металу

Злодії викрали майже 300 кілограм металу

Активісти одного із сіл Золотоніського району на чолі з сільським головою, допомогли працівникам міліції затримали зловмисників на «гарячому». Правоохоронці вилучили майже 300 кілограм металевих виробів, які чоловіки встигли викрасти з пустуючого домоволодіння.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського міськвідділу міліції звернувся голова села Богданівка, який повідомив про крадіжку. Патрулюючи сільськими вулицями представники самооборони помітили невідомих людей, які господарювали на одному із подвір’їв. Звідти незнайомці виносили металеві вироби і завантажували в свій автомобіль.

Правоохоронці швидко з’ясували, що цей маєток належить пенсіонерці, але в ньому вона не проживає. Зловмисниками виявились троє жителів районного центру віком від 44 до 51 року, їх відразу затримали і доставили до міськвідділу міліції для з’ясування всіх обставин. Як з’ясувалось, чоловіки приїхали в селище купувати металобрухт, примітивши в пустуючому домоволодінні те що шукали – зважились на крадіжку.
Наразі речові докази вилучено. Слідчим відділом Золотоніського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п\’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x