На Катеринопільщині викрили крадія мопеда

На Катеринопільщині викрили крадія мопеда

Злодієм виявися 41-річний житель Катеринополя. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

В Катеринополі, під час несення служби, співробітники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП в області за порушення Правил дорожнього руху зупинили водія мопеда, який керував транспортним засобом без шолома та, як виявилося згодом, в стані алкогольного сп`яніння. За кермом транспортного засобу був 41-річний місцевий житель.

Крім того, у водія мопеда не виявилось жодних документів на транспортний засіб та посвідчення водія. В ході подальшої перевірки правоохоронці встановили, що мопед, яким керував чоловік, було викрадено у жителя села Єрки.

Як пояснив водій, мопед він взяв покататися та збирався в подальшому повернути. Достовірність його слів буде з’ясовано в рамках кримінального провадження, яке відкрито за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

На водія складено адміністративний протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та винесено постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом без відповідних документів).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x