Вбивство у черкаському парку: відпочинок двох друзів завершився трагедією

Вбивство у черкаському парку: відпочинок двох друзів завершився трагедією

Ним виявився 26-річний житель Черкаського району, який розпивав алкогольні напої з потерпілим. Зловмисника затримано та йому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого статтею 121 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від жителів міста про те, що в одному з черкаських парків у кущах виявлено тіло чоловіка без ознак життя. На місце події негайно виїхали працівники поліції.

Правоохоронці встановили особу загиблого, ним виявився 25-річний житель одного із сіл Черкаського району. На його тілі були виявлені численні забої та садна. За висновками експертизи встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок отриманих тілесних ушкоджень.

Співробітники Черкаського відділу поліції встановили особу, яка обґрунтовано підозрюється в причетності до смерті потерпілого. Ним виявився 26-річний житель цього ж села. Його затримали на одній із вулиць міста. Зловмисник зізнався у скоєному та розповів, що разом із потерпілим в місцевому парку розпивав алкоголь. Через велику кількість випитого між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Підозрюваний завдав декілька ударів потерпілому, від яких той упав. Зловмисник продовжував бити його, доки той не перестав подавати ознаки життя.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x