Відомого педагога Шполянщини привітали з ювілеєм

Відомого педагога Шполянщини привітали з ювілеєм

17 червня 2017 року у Володимира Кравця особлива дата – 80 років від дня народження. Привітати з ювілеєм знатного на Шполянщині освітянина до його оселі завітали секретар міської ради Тетяна Каландирець та керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Герус. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській міській раді.

У місті та районі Володимира Кравця всі знають як кваліфікованого працівника освіти, а колишні його учні й колеги називають його ще – мудрим наставником, відданим своїй справі педагогом, людиною з активною життєвою позицією або учителем учителів.
Ще з дитинства доля послала ювіляру неабиякі труднощі. Володимир Павлович народився у 1937 році на Канівщині. Десятирічним підлітком залишився круглим сиротою, а вже до того часу пережив страшну війну, німецьку окупацію та голодний 47-й рік. Ростила й виховувала молодого юнака старенька бабуся.

Мабуть Господь постилає нам труднощі для того, щоб долаючи їх, стати сильним. Володимир Кравець не зламався. Ювіляр подолав всі тернисті стежини, які стелила йому доля. І не дарма. Нині він знатна і шанована людина в галузі освіти не лише на Шполянщині, а й Черкащині.

Заслуги Володимира Павловича перед освітою району важко переоцінити. Ця людина яскравий приклад того, що вчителями не стають, ними народжуються. Має високі заслуги: «Відмінник освіти України», встановленням кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», присвоєне педагогічне звання «Старший учитель» або «Учитель-методист».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x