На час ремонту мосту важкохворих транспортуватимуть до Черкас спецкатером

На час ремонту мосту важкохворих транспортуватимуть до Черкас спецкатером

Таку можливість вивчали сьогодні під час інспектування Кременчуцького водосховища. Відповідне доручення дав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– Силами спеціального катера Управління ДСНС у Черкаській області, у період ремонтних робіт на мосту й дамбі, ми готові забезпечити доправлення важкохворих із лівого на правий берег Дніпра, – пояснює перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. – Зокрема тих людей, які потребують оперативного втручання фахівців на рівні обласної лікарні. Такі переправи можливо здійснювати з облаштованого пірсу в районі села Благодатне. А тривалість доїзду до станції ДСНС сягає 15 хвилин.

Саме такий результат зафіксували в ході інспектування спільно зі спеціальними службами. При цьому враховували середню швидкість катера, зважаючи на можливий тяжкий стан хворого та погодні умови. Водночас Віталій Коваль звернувся до Служби автомобільних доріг в області, аби дорогу, що пролягає вздовж узбережжя Благодатного, якнайшвидше відремонтували. Це дозволить більш оперативно прибувати «швидким».

Нагадаємо, з понеділка, 19 червня, стартували ремонтні роботи на черкаському мосту й дамбі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x