Перше місце в конкурсі «Податківець майбутнього» здобула черкащанка

Перше місце в конкурсі «Податківець майбутнього» здобула черкащанка

Головне управління ДФС у Черкаській області дякує учениці фізико – математичного ліцею Валерії Лаут за достойне представлення Черкащини та ДФС Черкаської області на першому Всеукраїнському конкурсі «Податківець майбутнього». «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Конкурс, організований Навчально-науковим інститутом економіки, оподаткування та митної справи відбувся в Університеті державної фіскальної служби України. Як поінформували в УДФСУ, на захід з’їхались абітурієнти з усіх куточків України. Було сформовано п’ять команд на чолі з капітаном в кожній.
Інтелектуальний конкурс (гра) складався із шести раундів у формі «запитання – відповідь». Питання стосувались податків у різні часи їх існування.

За підсумками гри обрано три найкращі команди, які отримали дипломи та солодкі призи. Валерія – капітан однієї з команд–переможців нагороджена дипломом за І місце у Всеукраїнському інтелектуальному конкурсі.
Відмінні знання Валерії відмітив ректор УДФСУ Павло Пашко. Начальник Головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа висловив переможниці подяку за високий рівень податкової культури, популяризацію податкової та митної грамотності і ідей та достойне представлення Черкащини і ДФС у Черкаській області у конкурсі.
Відмітимо, що за Положенням про конкурс, затвердженим Вченою радою Університету державної фіскальної служби України (протокол від 27.02.2017 №3) перемога в інтелектуальному конкурсі (І місце) та диплом І ступеня дає право першочергового вступу до Університету.

Ще слід додати, це вже третя поспіль відзнака Валерії від фіскальної служби.
У 2015 році вона перемогла в обласному конкурсі «Майбутнє країни – у мріях дитини» з роботою «Лист до України» А в 2014 році як найактивніший учасник проекту із створення єдиного в Україні стінопису про заможну країну, бюджет і податки (акція «Намалюй свою країну!»), отримала Подяку начальника головного управління фіскальної служби за особистий внесок у підвищення податкової культури населення та активну громадянську позицію.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x