Уманчани відзначили День скорботи і вшанування пам\’яті жертв війни

Уманчани відзначили День скорботи і вшанування пам\’яті жертв війни

22 червня в Україні відзначається як День скорботи і вшанування пам\’яті жертв війни. До вшанування пам\’яті загиблих у найкривавішій війні в історії українського народу, яка забрала життя кожного п\’ятого співвітчизника, долучились й уманчани. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської міської ради.

З нагоди пам’ятної дати представники міської влади, ветерани війни, учасники АТО, депутати міської ради, делегації підприємств, установ, організацій, навчальних закладів міста, представники громадськості зібралися біля обеліску Слави, аби хвилиною мовчання вшанувати пам\’ять загиблих у роки Другої світової війни і покласти вінки та квіти до підніжжя обеліску.

«Ми низько схиляємо голови і віддаємо данину пам’яті всім, чиє життя забрала війна. І славимо всіх, хто дожив до сьогоднішнього дня, хто живе і бореться в ім\’я побудови і процвітання України», – зазначив міський голова Олександр Цебрій.

По завершенню заходу заступник міського голови Жанна Лозінська, ветеран Другої світової війни Віктор Кімлач, учасник АТО Ігор Білан та студентка УДПУ Марина Ковтун вшанували пам’ять загиблих покладанням квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків по вул. Київській, вул. Енергетичній, вул. Незалежності та в урочищі «Сухий яр».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x