Батько й син крали металеві вироби

Батько й син крали металеві вироби

Співробітники Чигиринського райвідділу міліції спільно з громадянами в одному з сіл району затримано «на гарячому» крадіїв металевих виробів. Зловмисниками виявилися місцеві жителі – батько та син. Крадіям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

У вечірній час працівники міліції спільно з представниками місцевої громади проводили патрулювання території населеного пункту. Рухаючись вулицями села вони помітили як з двору одного з домоволодінь виходять двоє чоловіків та несуть великий мішок. Підозру в правоохоронців виклало те, що ці громадяни не мають ніякого відношення до будинку. Як з’ясувалося, мішок, який вони несли з собою, був вщент заповнений металевими виробами, які ті щойно викрали з домоволодіння. Зрозумівши, що їх викрито, зловмисники зізналися в скоєні кримінального правопорушення.

Як з’ясувалося вони в минулому вже мали проблеми із законом. На крадіжку зважилися через брак коштів, а перспектива влаштуватися на роботу чоловіків не влаштовувала.

Наразі із затриманими працюють слідчі. Відносно них відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x