Не дала цигарку: у лісосмузі біля Золотоноші чоловік убив жінку ножем

Не дала цигарку: у лісосмузі біля Золотоноші чоловік убив жінку ножем

Тіло потерпілої виявили у березні цього року поблизу лісосмуги на території Золотоніського району. Оперативно-розшукові заходи по встановленню особи, причетної до вбивства, тривали чотири місці. Зловмисника затримано, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого статтю 115 кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У березні до Золотоніського відділу поліції звернувся житель Золотоноші та розповів, що поблизу лісосмуги за межами міста він виявився труп жінки. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Потерпілою виявилась 44-річна місцева жителька. Під час огляду тіла жінки було виявлено п’ять ножових поранень.

Нападником, як з’ясувала поліція в ході слідства, виявився раніше неодноразово судимий 35-річний житель Чернігівської області, який приїхав до Золотоноші на заробітки. Підозрюваний розповів, що в день вбивства перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Досудовим розслідуванням встановлено, що житель Чернігівської області у березні 2017 року, на полі неподалік хутора Ярки, поблизу автодороги Запоріжжя-Бориспіль-Черкаси, 124 км., біля лісопосадки зустрів жінку. У ході короткої бесіди, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин чоловік напав на жінку з ножем – через грубу відмову жінки надати вбивці сигарету. Кухонним ножем чоловік ударив її в груди, в живіт, сідницю, шию. Жінка померла на місці події.Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Вбивцю 22.06.2017 затримано в порядку ст. 208 КПК України, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x