Студенти УДПУ одержали почесні нагороди до Дня молоді

Студенти УДПУ одержали почесні нагороди до Дня молоді

З нагоди відзначення Дня молоді та Дня Конституції України у виконавчому комітеті Уманської міської ради відбулось урочисте зібрання, під час якого активну, ініціативну молодь міста відзначили нагородами. Серед нагороджених були і представники Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Так, голова студентської ради УДПУ Катерина Чупіна нагороджена Грамотою управління у справах сім`ї та молоді Черкаської обласної державної адміністрації за активну життєву позицію, патріотизм та розбудову молодіжної політики в області.
Народний аматорський колектив «Софія» (художній керівник – заслужений працівник культури України Василь Семенчук) відзначений Подякою міського голови м. Умань за високий рівень художньої майстерності, активну концерту діяльність, збереження етнічної культури і самобутності українського народу.

Студенти УДПУ одержали почесні нагороди до Дня молоді

Студент факультету фізичного виховання, абсолютний чемпіон світу та Європи з гирьового спорту Валентин Хмільовий одержав Почесну грамоту виконавчого комітету Уманської міської ради за високий рівень спортивної майстерності, значні досягнення у гирьовому спорті, багаторазові перемоги на чемпіонатах світу та Європи, примноження спортивної слави міста, Черкаського краю та України, популяризацію спорту і здорового способу життя та з нагоди Дня молоді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x