Шість нетверезих водіїв та дві нелегальні автівки виявили під час відпрацювання двох районів Черкащини

Шість нетверезих водіїв та дві нелегальні автівки виявили під час відпрацювання двох районів Черкащини

Співробітники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області протягом двох днів провели відпрацювання Золотоніського та Чорнобаївського районів. Про це «Нова Доба» дізналася від сектору комунікацій ГУ НП у Черкаській області.

Під час проведених заходів склали 6 адміністративних протоколів за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння) та 2 адміністративних проколи за статтею 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка немає відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).

Крім того, в Чорнобаї за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Audi-A6» під керуванням 61-річного місцевого жителя. При перевірці документів на транспортний засіб, звірці ідентифікаційних номерів агрегатів по автоматизованих базах даних поліції було виявлено невідповідність державного номерного знака та номера кузова із наявними в базі даних. Тобто, свідоцтво про реєстрацію на автомобіль недійсне та він перебуває на території України з порушенням митного законодавства.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x