Черкаський «Квітограй» вражав талантами Польщу

Черкаський «Квітограй» вражав талантами Польщу

Днями в польському місті Гдині лунали голоси молодих і талановитих солістів і вокальних колективів. Міжнародний фестиваль пісні для дітей і молоді OPENGDYNIA-2017 зібрав пів тисячі дітей та підлітків із різних куточків світу. На цьому святі музики були юні вокалісти з усього світу: Польщі, Америки, Мальти, Швейцарії. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Саме на березі Балтійського моря відбувся відкритий гала-концерт переможців фестивалю OPENGDYNIA-2017. Взяли участь у гала-концерті і талановиті вихованці «Квітограю», які повернулися до додому з двома спеціальними дипломами-відзнаками переможців у категоріях вокальні ансамблі до 12 років та вокальні ансамблі 13−16 років.

Особливими бурхливими оплесками та оваціями зал сприйняв виступ дівчат з гурту «Віночки», які виконували польську народну пісню «Гей, соколе».
Також юні таланти та їх викладачі отримали на фестивалі творче спілкування, обмін досвідом, знайомство з сучасною європейською музичною культурою.

Незабутня атмосфера фестивалю OPENGDYNIA-2017 відкрила перед вихованцями і викладачами музичної школи №2 нові горизонти і надалі надихатиме «Квітограй» до нових досягнень і звершень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x