У Каневі та на Золотоніщині горіли машини

У Каневі та на Золотоніщині горіли машини

26 квітня о 14:20 на 5 км автошляху «Золотоноша – Драбів» під час руху в моторному відсіку автомобіля «ВАЗ-2107» сталося загорання. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

55-річний водій автомобіля зупинив автівку та викликав на допомогу рятувальників. Ще до приїзду на місце події чергового караулу Золотоніської пожежно-рятувальної частини кілька водіїв, що зупинилися аби надати допомогу потерпілому, спробували загасити полум’я власними вогнегасниками, проте ліквідувати вогонь їм не вдалося. Пожежу, яка встигла охопити увесь автомобіль ліквідували бійці ДСНС.

У Каневі та на Золотоніщині горіли машини Цього ж дня сталося загорання автомобіля у місті Канів. Подія сталася на території автокооперативу «Маяк» на вулиці Енергетиків. Під час стоянки виникло загорання у моторному відсіку автомобіля «Форд Транзит». Пожежу за лічені хвилини ліквідували рятувальники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події.

У результаті пожежі вогнем знищене навісне обладнання двигуна, пошкоджено салон автомобіля, а також товар та документи. За попередніми даними, причиною обох пожеж стало коротке замикання електропроводки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x