На Чорнобаївщині в День Конституції провели футбольний турнір

На Чорнобаївщині в День Конституції провели футбольний турнір

На виконання районної програми «Патріот» 27 червня проведено турнір з футболу серед учнівських команд загальноосвітніх навчальних закладів району, присвячений Дню Конституції України. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Чорнобаївської РДА.

Традиційно турнір проводиться на території с. Іркліїв. Організаторами змагань є районна державна адміністрація та Іркліївська територіальна громада.

На турнір прибули футбольні команди із Лукашівського, Лихолітського, Богодухівського НВК та Іркліївської ЗОШ.

З вітальним словом до учасників змагань звернулись голова райдержадміністрації Сергій Джоболда, сільський голова Іван Поїздник та член виконкому Іркліївської громади Олександр Юхно.

Переможцем турніру стала футбольна команда Богодухівського НВК, яка прийняла перехідний кубок від команди Іркліївської ЗОШ. В номінації «Кращий нападник» відзначено Валентина Депутата, футболіста Лукашівського НВК, в номінації «Кращий захисник» – Антона Дерфлера з Лихолітського НВК, в номінації «Кращий воротар» – Богдана Калініченка з Богодухівського НВК, в номінації «Наймолодший учасник турніру» – Даніїла Федоркіна, учня 3 класу Іркліївської ЗОШ.

Команду-переможця нагородили медалями та грамотами, а команди-учасниці отримали цінні подарунки від районної влади.

Господарі турніру пригостили всіх учасників смачною козацькою кашею.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x