Черкащанам нагадали правила безпечного відпочинку на пляжі

Черкащанам нагадали правила безпечного відпочинку на пляжі

В області триває акція «Безпечне літо», спрямована на пропаганду безпечної поведінки людей на водних об\’єктах, профілактику виникнення нещасних випадків та загибелі людей на воді. 29 червня на березі річки Дніпро, в районі пляжу «Рів`єра» співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області здійснили черговий профілактичний рейд. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Інспектори Держслужби з надзвичайних ситуацій, спілкуючись з відпочивальниками, розповіли про необхідність дотримання правил безпечного відпочинку на воді, наголосивши, що купатися рекомендується лише в спеціально обладнаних для цього пляжах. Місця для купання потрібно обирати там, де чиста вода, рівне піщане дно, невелика глибина (до 2 метрів) й немає сильної течії і вирів.

Також рятувальники надали рекомендації громадянам щодо порятунку людей на воді та надання першої домедичної допомоги потопаючому.

Фахівці Служби порятунку роздали черкащанкам листівки та пам’ятки, в яких детально розписані основні правила безпеки під час відпочинку біля водойм та вказані номери телефонів екстрених служб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x