Гороскоп кохання від “Нової Доби”

Гороскоп кохання від “Нової Доби”

Овен

Для Овнів цей день стане справжнім відкриттям, здебільшого приємним. Хоча в стосунках кардинальні зміни не відбудуться, зірки обіцяють безліч вражень. Хочеться поїхати на початку тижня в інше місто? Не сумнівайтеся жодної секунди, візьміть відгул на роботі та гайда за позитивними емоціями.

 

 

Телець

Вівторок готує Тельцям багато приємних сюрпризів! Якщо минулого тижня у вас було затишшя на любовному фронті, то зараз час підготуватися до цікавих зустрічей. Припиніть відмовлятися від побачень: варто трохи часу приділити і особистому життю, а то за робочими паперами ви зовсім забули про поцілунки і романтичні прогулянки, правда ж?

 

 

Близнюки

Вівторок – це доба релаксу та відпочинку. Для вас – так точно! Настав час трохи відволіктися від робочих буднів, зустрітися з друзями і виокремити більше часу особистому життю. А воно сьогодні буде просто вирувати! Випадкова зустріч може швидко перерости у щось серйозне, тож не відмовляйтеся від запрошень на каву, виявляйте ініціативу самі, ризикуйте. Це того варте!

 

 

Рак

Протягом цього дня ви відчуєте внутрішню свободу і розкутість, тому легко отримаєте бажану увагу та багато компліментів від коханої людини, представників протилежної статі. Раки можуть бути впевненими на всі сто в своїх почуттях і вірності партнера. Це ваш надійний тил і підтримка в горі і радості – майже як у казці. Зірки радять спланувати спільний відпочинок – він буде незабутнім.

 

 

Лев

Сьогодні Леви будуть активними як ніколи! Усі питання вирішаться, як за помахом чарівної палички. Минулий тиждень був доволі складним, але ви впоралися і заслужили нагороду: успіх у всьому. Не бійтеся ризикувати – це оцінять і на роботі, і в особистому житті. Запропонуйте людині, яка вам симпатизує сходити кудись разом.

 

 

Діва

День допоможе зрозуміти Дівам їхні справжні бажання. З’явиться час для експериментів на любовному фронті. Розбавте особисте життя новими фарбами: спробуйте щось нове, вийдіть із зони комфорту, але не на шкоду собі. Пам’ятайте, що часто ваша щира цікавість до партнера/-ки може докорінно змінити ситуацію. Додайте трохи особливої ​​атмосфери, азарту і спонтанності. І це обов’язково потішить кохану людину.

 

 

Терези

Для Терезів вівторок – день сім’ї. Зірки рекомендують зробити «рейд» по родичах, яких ви давно не бачили. Напевно є близькі, які вже тисячу разів вас кликали в гості, але здебільшого події відбувалися не за планом, правда ж? Настав час таки реалізувати «сімейну експедицію», і ось побачите – у фіналі вас чекає дуже приємний сюрприз!

 

 

Скорпіон

Астрологи рекомендують остаточно викорінити свою інтровертність. Ви мали достатньо часу на роздуми, і вже, напевно, остаточно вирішили чого хочете. Вівторок – сприятливий день для нових перемог, і на любовному фронті, зокрема. Наберіться сміливості і запропонуйте колезі разом випити кави в обід, або напишіть смс людині, з якою давно хочете сходити на побачення. Немає нічого неможливого, головне – вперед!

 

 

Стрілець

Сьогодні вас наздожене хвиля почуттів, куди б ви не ховалися. Ви так давно не дозволяєте емоціям брати гору, що вони переповнюють зсередини, і впродовж дня «вирвуться» назовні. І це чудова новина! Дозвольте собі, нарешті, закохатися по-справжньому. Ось побачите, отримаєте море кайфу, романтики і цілком серйозні перспективи.

 

 

Козеріг

Коханій людині захочеться вас обійняти, притиснути до себе міцніше і нікуди не відпускати. Виконати подібне прохання не так легко, як здається, але спробувати варто. Ви зможете насолодитися приємним днем разом з партнером. Присвятіть вечір перегляду спільних фотографій. Це дозволить вам не лише згадати атмосферу щасливого минулого, але і зрозуміти, чого не вистачає в сьогоденні.

 

 

Водолій

Здається, Купідончик сьогодні націлився на Водоліїв. Для представників знаку вівторок – найромантичніша доба! Підготуйтеся до побачення заздалегідь: оновіть гардероб, складіть список закладів і місць, в яких давно не бували, і чітко продумайте, з ким хотіли б провести вільний час. І пам’ятайте: думки матеріальні, а мрії здійсненні. Тож фантазуйте без обмежень.

 

 

Риби

Риби, будьте готовими раптово перевернути своє життя з ніг на голову, впустити в нього нових людей з їхніми поглядами на світ, звичками і «тарганами». Сьогодні девіз представників знаку: «Спонтанність – наше все!». Нічого не плануйте, усе відбуватиметься само собою: зірки точно знають, чого вам хочеться насправді. Просто приготуйтеся до великих змін!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x