Черкаський національний та ліцей спортивного профілю №34 підписали угоду про співпрацю

Черкаський національний та ліцей спортивного профілю №34 підписали угоду про співпрацю

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів − ліцей спортивного профілю № 34 Черкаської міської ради співпрацюватиме з Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького. Відповідну угоду підписали ректор Олександр Черевко та директорка ліцею Валентина Козій. Про це повідомляють у пресслужбі ЧНУ.

Олександр Володимирович представив ректорату університету першочергову  програму дій. На підготовчому етапі були обговорені потреби навчального закладу. Відповідно до них і сформовано угоду та перші кроки.

Подібні угоди вже укладені зі школами Черкас. Ними передбачається максимальна реалізація і розвиток навчального, наукового і творчого потенціалу здобувачів освіти та вчителів, студентів і викладачів університету. Зокрема, будуть організовані спільні освітні заходи: семінари, конференції, круглі столи з актуальних питань. Заплановано також підвищення кваліфікації вчителів, заходи на підтримку обдарованої молоді.

Слід зазначити, що це допоможе випускникам шкіл у майбутньому вступити до закладів вищої освіти.

− Це буде гарний досвід, корисний і для перспектив розвитку школи, і для університету. Плануємо укомплектовувати ліцей кадрами та організовувати практику для студентів. Ми з Валентиною Володимирівною обмінялися думками, такі взаємовигідні зустрічі проводитимемо й надалі, − розповів  Олександр Черевко.

− Наша співпраця вже триває. Так, від початку навчального року у ліцей №34 прийшли на вчительські посади 9 бакалаврів, що навчаються в магістратурі ЧНУ. Чекаємо студентів на практику, адже ми практично єдина школа в місті, яка  працює очно, — зазначила Валентина Козій.

 

Більше у нашому телеграм-каналі − Черкаські новини#Нова Доба

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x