Астрологічний прогноз на липень 2017

ОВЕН
(20 березня – 19 квітня)

Цей місяць буде складним. Доведеться самотужки вирішувати всі назрілі питання. Звичайно ж, підтримка від колег буде, але «левову» частку роботи належить узяти на себе. Енергії в липні буде чимало, але частина її йтиме на незначні справи. Зорі радять спершу вирішити фінансові проблеми. Адже саме від них залежить ваша кар\’єра, стосунки з близькими людьми і настрій. Чітко розплануйте всі свої справи на липень. Інакше все відбуватиметься спонтанно, що в результаті не принесе користі. Рішучі кроки в особистому житті привернуть увагу протилежної статі. Реалізація задуманого принесе в липні хороший дохід.

ТІЛЕЦЬ
(20 квітня – 20 травня)

Зорі пророкують неймовірну популярність і високий авторитет серед тих, хто від життя бере більше, ніж віддає. Будьте обачними: у вас постійно проситимуть у борг гроші, а ось з поверненням не поспішатимуть. У липні Тільцю краще зайнятися духовним розвитком і самоосвітою. Аналізуйте не лише нову, але і важливу для вас інформацію, щоб зробити правильні висновки і піти вперед. Насамперед, потрібно не витрачати, а накопичувати енергію для нових справ. Більше займайтеся своїми проблемами і особистим життям, аніж допомагайте іншим. Мудрий підхід до професійних проблем допоможе Тільцю забезпечити собі впевненість у майбутньому. У кінці місяця можлива ділова зустріч, що допоможе залагодити фінансові справи.

БЛИЗНЮКИ
(21 травня – 20 червня)

Нові друзі, ділові партнерства і зміна обстановки − все можливо в липні. Ви будете сповнені ідеями та оптимізмом, що вабитиме до вас партнерів та цікавих людей. Зорі обіцяють невеликі труднощі на шляху до досягнення цілей. Однак, якщо ви будете надто хвилюватися з цього приводу, то потрапите до «лап» депресії. Енергетичний баланс Близнюків буде невисоким цього місяця, тому багато питань зависнуть «у повітрі». Наприкінці місяця доведеться самостійно викручуватися з ситуації, в яку ви потрапите. Терміново займіться поліпшенням фінансового становища. Плачевним його назвати не можна, але витрат виявиться більше, ніж прибутків.

РАК
(21 червня – 22 липня)

Цього місяця багато подій відбуватимуться незалежно від бажань і прагнень. Рака оточуватимуть легковажні й дивні люди. Тому варто буде частіше прислухатися до себе, щоб не помилитися у рішеннях і діях. Якщо успіх у справах не прийде до вас відразу, як ви розраховували, то слід спрямувати свою увагу на більш важливі питання. Крім того, зорі прогнозують приємні сюрпризи і доленосну зустріч. Ви будете настільки щасливі, що втратите відлік часу і частку розуму, тож контролюйте емоції. Займіть позицію спостерігача, якщо з родичами виникне суперечка. Таким чином, убережете себе від стресу, і зможете зберегти теплі стосунки з близькими людьми.

ЛЕВ
(23 липня – 22 серпня)

У липні всі події відбуватимуться спонтанно, а не за планом. Вам потрібно впевнено дивитися вперед, а не озиратися в минуле з жалем і смутком. У липні маєте ухвалити низку важливих життєвих рішень щодо любові, сім\’ї і роботи. Не варто засмучуватися, якщо щось піде не так, як ви задумали. Зорі радять представникам знака бути зібраними і розважливими, якщо доля поставить перед серйозним вибором. Звичайно ж, на вас чекає чимало випробувань і перешкод на шляху, але завзятий і впевнений характер допоможе все подолати. Не впадайте у крайнощі, якщо ситуація різко зміниться. Сприятливий місяць для тих, хто не чекає допомоги, а сам прагне її надати.

ДІВА
(23 серпня – 22 вересня)

Цей місяць буде надзвичайно насиченим. Ви прагнутимете до пригод, постійно перебуватимете в роз\’їздах і здійснюватиме воістину благородні вчинки. Вас захоплять нові справи і цікаві знайомства, тому вдома не посидите. Вам захочеться докорінно змінити своє життя, наповнити його яскравими емоціями, тож дійте. Навіть тимчасові труднощі з грошима не виб\’ють вас з колії. Головне, що друзі, колеги та родичі будуть поряд з вами. Стриманість і почуття міри у всьому допоможуть Вам досягти успіху й прихилити до себе удачу. Можете сміливо планувати справи, заводити романтичні знайомства і розважатися.

ТЕРЕЗИ
(23 вересня – 22 жовтня)

Представникам цього знаку зорі обіцяють приємний сюрприз від долі. Це можуть бути можливості й шанси на успішне кар’єрне зростання. Довіряйте інтуїції і зможете знайти нових компаньйонів у бізнесі й стати успішнішими. Не радять зорі поспішати й метушитися. Нехай все йде так, як потрібно, а не за вашим планом. Більше читайте, спілкуйтеся і збагачуйтесь духовно. У липні Терезам слід організувати відпочинок на природі, приємну подорож або поїздку до родичів. Проводьте більше часу з коханою людиною.

СКОРПІОН
(23 жовтня – 21 листопада)

На вас чекає багато нової роботи, яка буде цікавою і перспективною. Радійте, що не доведеться перебирати папери і займатися рутиною. Ідей і планів у липні буде чимало, але для їхньої реалізації вам знадобиться допомога друзів. В особистому житті відчуватимете повну свободу від зобов\’язань, що може негативно позначитися на стосунках з обранцем. Якщо ви практично підійдете до фінансових питань, то зможете накопичити хорошу суму грошей до відпустки. У липні професійний успіх і підтримка керівника забезпечать вам кар\’єрне зростання. Плануючи свої дії, будьте морально готові до поворотів долі й несподіванок.

СТРІЛЕЦЬ
(22 листопада – 21 грудня)

Зорі Стрільцям рекомендують налаштуватися на роботу. Її буде багато. Щоб заощадити на відпустку, вам доведеться постійно думати про заробітки. Від близьких людей та керівництва буде багато вимог. Доведеться брати участь у культурних заходах і займатися соціальними питаннями. Проте в кінці липня ситуація на роботі зміниться. Зростайте професійно, щоб досягти нових висот. Слід пам\’ятати, що погані думки матеріалізуються. Тому, якщо в липні ви не виженете негатив і паніку, то точно вабитимете у своє життя неприємності. Всі термінові справи в липні потрібно обов\’язково закінчити.

КОЗЕРІГ
(22 грудня – 20 січня)

У липні Козерогам не рекомендують морально тиснути на оточуючих людей. Особливо, якщо вони ставляться до вас з повагою і цілком довіряють. Не намагайтеся демонструвати зарозумілість і гордість у тих випадках, де вони абсолютно недоречні. Вам доведеться пережити низку хвилюючих моментів, пов\’язаних із почуттями. Далеких переїздів бажано уникати, але не ігноруйте будь-які симптоми нездужання. В особистому житті більше спостерігайте й аналізуйте. Тоді ситуація різко зміниться вам на користь. Вам потрібно сконцентруватися на вже досягнутих успіхах, а не озиратися на минулі помилки.

ВОДОЛІЙ
(21 січня – 18 лютого)

Зорі не радять нудьгувати без діла, особливо, якщо вас просять виконати щось важливе і довгострокове. У липні Водолію необхідно зайнятися саморозвитком і без сумнівів прямувати до своїх цілей. Не бажано брати участь у сторонніх суперечках. Інакше самі опинитеся в лавах винних. Не варто забувати про сімейні традиції і маленькі урочистості, які зміцнять стосунки. Липень обіцяє кар\’єрне зростання, до якого так наполегливо прагнули. У цьому місяці ви не помітите нікого навколо, тому що бачите єдину ціль − робота і гроші. Щоправда, слід приборкати свої амбіції, бо доведеться шукати собі нових друзів і партнерів по бізнесу.

РИБИ
(19 лютого – 19 березня)

Цей місяць буде мінливим, як в емоційному, так і в професійному плані. Багато подій відбуватиметься без вашої волі, що трохи дратуватиме. Настрій стрімко змінюватиметься, а енергетичні запаси зникатимуть, тож стежте за балансом у роботі. У липні вам слід спрямувати всі свої сили на подвиги в роботі, фінансове забезпечення сім\’ї і пошуки додаткового заробітку. Не забувайте приділити увагу своїм духовним завданням і цілям. Проявляючи стриманість у розмовах і контактах, а також скромність у бажаннях, ви зможете закласти міцний фундамент для самореалізації. У липні більше зустрічайтеся з позитивними людьми. Вам потрібно менше планувати закупи, а спонтанно придбавати те, що давно хотіли собі дозволити.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x