Черкаські поліцейські знайшли дівчину, яка пішла з дому

Черкаські поліцейські знайшли дівчину, яка пішла з дому

Правоохоронці шукали дівчинку всю ніч. З’ясувалося, що вона поїхала до знайомого. Зараз неповнолітня вдома. Поліцейські провели з родиною профілактичну бесіду, повідомляють у пресслужбі ГУ НП України в Черкаській області.

Повідомлення про зникнення 16-річної черкащанки надійшло днями до поліції. Про те, що донька від 26 січня невідомо де перебуває, заявив її батько. Поліцейські негайно розпочали пошуки. До роботи приступили працівники Черкаського районного управління поліції. Орієнтували весь особовий склад, який у нічний час був задіяний на патрулюванні міста.

Встановити місцезнаходження дівчини вдалося завдяки злагодженій роботі поліцейських ювенальної превенції районних управлінь у взаємодії із працівниками карного розшуку. У результаті проведених заходів правоохоронці встановили, що дівчина у Черкасах на залізничному вокзалі сіла на потяг, який прямував до Умані.

Уманськими колегам негайно передали орієнтування. Уже в обід наступного дня правоохоронці розшукали неповнолітню на уманському залізничному вокзалі. Дівчина пояснила, що у неї з батьками виникло непорозуміння з приводу навчання, тому вона пішла з дому.

Зараз неповнолітня знаходиться вдома, з нею усе добре. Жертвою злочину вона не стала. Інспектори ювенальної превенції провели з родиною профілактичну роботу аби подібних випадків надалі не виникало.

Правоохоронці нагадують, якщо дитина зникла, або вчасно не повернулася додому, варто негайно телефонувати до поліції. Це дасть змогу поліцейським у найкоротший час встановити її місцезнаходження та повернути додому.

 

Новини Черкащини та України ­– у нашому телеграм-каналі https://t.me/novadoba

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x