Черкаські школярі стануть учасниками Всесвітньої ініціативи «Найбільший урок у світі»

Черкаські школярі стануть учасниками Всесвітньої ініціативи «Найбільший урок у світі»

Договір про співпрацю та партнерські взаємовідносини між департаментом освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «АЙСЕК в Україні» днями підписали заступниця директора департаменту – начальниця управління освіти Надія Євчак та Голова Правління відокремленого підрозділу ВМГО «АЙСЕК в Україні» у м. Черкаси Тетяна Цап. Повідомляють про це в департаменті освіти та гуманітарної політики ЧМР.

«AIESEC» − міжнародна молодіжна організація, яка розвиває лідерство у молоді шляхом міжкультурних обмінів, членства в організації та проведення подій для розвитку молодих лідерів. Відділення «AIESEC» функціонують в 111 країнах світу, зокрема 12 із них знаходяться у містах України, серед яких є і Черкаси. Співпраця нашого міста з організацією розпочалася ще у 2019 році.

Так, у межах співпраці, учні закладів загальної середньої освіти стануть учасниками Всесвітньої ініціативи «Найбільший урок у світі». У школах планується проведення інформаційно-просвітницьких тренінгів, які ознайомлять черкаську учнівську молодь із цілями та завданнями Організації Об’єднаних Націй.

«Найбільший урок у світі» − це всесвітня ініціатива Дитячого фонду ООН (UNICEF), яка знайомить дітей у всьому світі із Глобальними Цілями сталого розвитку. Проєкт сприяє підвищенню обізнаності про глобальні проблеми та цілі сталого розвитку, мотивує бути активними та свідомими, брати на себе відповідальність та розвивати лідерські якості.

 

Новини Черкащини та України ­– у нашому телеграм-каналі https://t.me/novadoba

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x