Побитого черкащанина знайшли у лісосмузі

Побитого черкащанина знайшли у лісосмузі

У лісосмузі поблизу одного із сіл Черкаського району місцеві жителі знайшли побитого чоловіка без свідомості. До чергової частини Черкаського райвідділу міліції надійшло повідомлення з однієї із лікарень міста про те, що до них із чисельними травмами голови доставлений чоловік. Черговий негайно направив до лікарні слідчо-оперативну групу. Як вдалося встановити, потерпілим виявився 39-річний житель одного із сіл Золотоніського району, якого вже добу розшукували, як безвісти зниклого.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Правоохоронці розпочали пошуки зловмисників. Проведена оперативно-розшукова робота дала свої позитивні результати. Як вдалося встановити, напередодні трагедії потерпілого бачили разом з місцевим жителем, який мав на селі дурну славу та зловживав алкоголем. Через декілька годин підозрюваного затримано, він переховувався у рідних в іншому селі району. Згодом було затримано його спільників – 22-річного та 27-річного черкащан.

В розмові зі слідчими затримані розповіли, що того вечора чоловіки завітали в гості до потерпілого та запропонували випити. Той погодився. Коли алкоголь закінчився, гості зажадали від господаря продовження бенкету та почали вимагати гроші на оковиту. Чоловік відмовив гостям та вказав на двері. Розлючені товариші почали бити потерпілого та шукати по будинку кошти. Нічого не знайшовши, зловмисники вирішили викрасти електротехніку та обміняти її на горілку. Розуміючи, що господар може їх викрити, вирішили його позбутися. Вивезли чоловіка до лісосмуги, де продовжили катування. Коли побачили, що той не рухається, втекли з місця події. Лише завдяки небайдужим громадянам, які вчасно прийшли на допомогу потерпілому, чоловік залишився живий.

Наразі відносно затриманих слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за статтею 121 (тяжке тілесне ушкодження) та частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x