Із Черкас на передову відправили ще три автівки

Із Черкас на передову відправили ще три автівки

Ще три автомобілі «Opel», «Volvo» та «Toyota» передали з Черкас для військових, які нині боронять українські кордони від російських окупантів. Усі вони пройшли технічний огляд і вже найближчим часом допомагатимуть нашим захисникам виконувати бойові завдання на передовій. Разом із цим, для нещодавно створеної пожежної частини в одній із громад від благодійників придбали один спеціалізований автомобіль. Про це повідомляють у пресслужбі Черкаської міської ради.

До закупівлі транспорту власними коштами долучилися народний депутат України Олег Арсенюк зі своєю командою (його помічник Олександр Джур та депутат Будищенської сільської ради Артем Гришин). Одну з автівок вдалося придбати за кошти, які зібрали 17 грудня під час боксерського турніру в пам’ять про загиблих під час війни спортсменів. Тоді під час аукціону, який проходив у перерві між поєдинками, вдалося зібрати 66 тисяч гривень.

Пожежний автомобіль для рятувальників придбали представники німецько-українського товариства міста Білефельд, де об’єдналися переселенці з різних куточків нашої держави.

– Разом із волонтерами та благодійниками ми намагаємось у найкоротші терміни знаходити все за запитами наших захисників, – прокоментував начальник ОВА Ігор Табурець. – Ми й надалі продовжимо допомагати їм усім необхідним, аби наблизити нашу перемогу.

Перший заступник міського голови Сергій Тищенко поділився, що автомобіль, який придбали за виручені під час благодійного боксерського турніру кошти, передадуть в один із підрозділів, де сьогодні несуть службу імениті представники цього виду спорту.

– У грудні ми в Черкасах провели вечір професійного боксу. Його присвятили світлій пам’яті спортсменів, які віддали свої життя за Україну та її незалежність. А в перерві між поєдинками провели доброчинний аукціон, аби зібрати кошти для технічного підсилення військових. І ось сьогодні бачимо результат. Цей автомобіль допоможе нашим хлопцям бути мобільними та за потреби оперативно змінювати місце розташування, – прокоментував Сергій Тищенко. – Черкаська громада дякує кожному захиснику, який з усіх сил повертає мир на рідну землю та боронить її від цинічного російського ворога. Тут, у тилу, ми робимо усе можливе, щоб допомагати їм та разом наближати нашу перемогу.

На передову всі автомобілі поїдуть, заповнені гуманітарною допомогою – маскувальними сітками та продуктовими наборами.

 

Новини Черкащини та України ­– у нашому телеграм-каналі https://t.me/novadoba

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x