У Черкасах через мікрохвильовку згоріла квартира

У Черкасах через мікрохвильовку згоріла квартира

30 червня о 19:23 до оперативно-рятувальної служби від мешканців одного з багатоповерхових будинків надійшло повідомлення про пожежу. Загоряння виникло загорання виникло на кухні приватної квартири в будинку по вулиці Припортова, повідомляють у Черкаському міськрайонному відділі Управління ДСНС України у Черкаській області.

На місце виклику негайно було направлено рятувальні підрозділи 2-ї Державної пожежно- рятувальної частини, 1-ї Державної пожежно- рятувальної частини та Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення.

У ході проведення розвідки рятувальники встановили, що загорання виникло на кухні приватної квартири. На місці пожежі черговим караулом 2-ї ДПРЧ з верхніх поверхів через сходову клітину було евакуйовано 6 осіб.

Оперативними діями рятувальників вже о 19:44 пожежу було локалізовано, а о 19:58 ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено газову плиту, мікрохвильову піч, 2 телевізори, чайник, кухонні меблі, вікно, домашні речі та пошкоджено холодильник, двері, стіни та стелю по всій площі. Як вдалось з\’ясувати, причиною пожежі стало коротке замкнення мікрохвильової печі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x