На Черкащині продовжують ліквідовувати наслідки урагану

На Черкащині продовжують ліквідовувати наслідки урагану

1 липня Черкащина опинилася в зоні дії потужного циклону, який завдав значних руйнувань на території 6 районів області: Золотоніському, Чорнобаївському, Драбівському, Уманському, Черкаському та Шполянському. Найбільше постраждали Золотоніський та Чорнобаївський райони. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Станом на 06 годину ранку 4 липня в постраждалих районах залишаються відключені 521 трансформаторні підстанції, через, що без енергопостачання перебувають 58 населених пунктів області.

Упродовж доби, фахівці служби утримання автодоріг та рятувальники місцевих пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС за допомогою інженерного інструменту та обладнання продовжують роботи по прибиранню автошляхів та населених пунктів від повалених дерев та завалів.

За добу підрозділи ДСНС та курсанти Інституту пожежної безпеки розпиляли та прибрали 103 дерева (з початку ліквідації наслідків негоди підрозділами ДСНС розпилені та прибрані 531 дерево).

Кількість громадян, що постраждали внаслідок негоди, не змінилася. По медичну допомогу звернулися 48 громадян; 17 осіб госпіталізовані, серед яких 4 дітей.

Всього на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації залучено 82 працівники особового складу та 12 одиниць техніки підрозділів Управління ДСНС, а також 126 людей особового складу та 3 одиниці техніки ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля.

В усіх районах у цілодобовому режимі продовжують працювати штаби з ліквідації надзвичайної ситуації.

Загальний стан проведення аварійно-відновлювальних робіт контролюється обласним штабом з ліквідації наслідків негоди під керівництвом Голови ОДА Юрія Ткаченка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x