У Черкаському профучилищі вручили дипломи випускникам

У Черкаському профучилищі вручили дипломи випускникам

Нещодавно в актовій залі ДНЗ «Черкаське вище професійне училище будівельних технологій» відбулося свято молодості і краси, дружби і вірності, великих сподівань і мрій з нагоди вручення дипломів кваліфікованого робітника. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Гостями урочистостей були батьки та друзі випускників.

Хвилюючим це свято стало для 48 випускників професій «Штукатур; лицювальник-плиточник; маляр», «Муляр; електрозварник ручного зварювання», «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування»; «монтажник гіпсокартонних конструкцій», які разом з документами про освіту отримали і дороговказ у доросле життя.

Звернулася до випускників, привітала та побажала найкращої долі директор училища В.О. Молоцило, яка побажала, щоб знання, отримані в навчальному закладі стали запорукою вагомих здобутків і першою сходинкою до омріяних вершин, щоб кожен випускник реалізував себе в професійній діяльності.

Вітальні слова на адресу випускників та слова вдячності за їхню життєву позицію звучали від класних керівників та майстрів виробничого навчання: Галяс А.М., Кльоб Л.В., Колісника В.П., Лось Я.О., Чумак Ж.Д. та Казакова В.О.

У свою чергу випускник групи № 9 Крамаренко Сергій, від імені всіх випускників подякував педагогічному колективу за надані знання, педагогічну майстерність, за батьківську турботу і людяність, за розуміння і доброту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x