У Корсуні-Шевченківському злочинна група тримала чоловіка в неволі

У Корсуні-Шевченківському злочинна група тримала чоловіка в неволі

Зловмисники силою утримували жителя Корсунь-Шевченківського району в будинку одного з фігурантів з метою заволодіння коштами та автомобілем потерпілого. Їх затримали під час спроби продажу викраденого у потерпілого транспортного засобу. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час комплексного відпрацювання території Черкаської області поліцейські отримали інформацію, що в місті Корсунь-Шевченківський група осіб незаконно позбавила волі місцевого жителя та утримує його в будинку одного з фігурантів.

Як з’ясували поліцейські, зловмисники дізналися, що потерпілий виграв велику суму коштів і з метою заволодіння його майном зловмисники під загрозою фізичної розправи утримували чоловіка в будинку одного з фігурантів, де після нанесення тілесних ушкоджень потерпілому, заволоділи його грошима та недавно придбаним автомобілем. Також поліцейські з’ясували, що зловмисники вирушили в місто Черкаси з метою його продажу.

Отримавши вказану інформацію, правоохоронці розробили спецоперацію із затримання зловмисників. Під час спроби продажу викраденого авто викрадачів було затримано, автомобіль вилучено.

За даним фактом слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за статтями 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років з конфіскацією майна. Тривають слідчі дії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x