Під час купальського свята у Черкасах визначили найдовшу косу

Під час купальського свята у Черкасах визначили найдовшу косу

У парку Перемоги 6 липня весело та яскраво відсвяткували Івана Купала. Відзначити свято з традиційними українськими обрядами прийшли сотні черкаських родин. До уваги відвідувачів запропонували низку веселих розваг. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби КП «Дирекція парків»

– Ми доклали максимум зусиль, аби свято вийшло насиченим і душевним, – говорить керівник підприємства Володимир Стойко. – Вкотре переконалися, що парки – улюблене місце відпочинку наших жителів.
Під час купальського свята у Черкасах визначили найдовшу косу
Особливою популярністю користувалася тематична фотозона. Дівчата із задоволенням фотографувалися у вінках найрізноманітніших моделей.

– Це чудово, що у нашому місті є такі мальовничі парки, де ось так біля озера можна посидіти, відпочити, насолодитися святом, – говорить 33-річна Аліна з Черкас. – Вся наша родина дуже задоволена. І не лише святом. приємно, що у парку завжди лад, тому кожен візит сюди – маленьке свято.

Упродовж купальського свята визначали найдовшу косу, найкрасивіший вінок, найсильніших чоловіків. Учасникам вручали подарунки від партнерів свята: чашки, селфі-палки, канцтовари, спортивний реквізит та солодощі.

Родзинкою свята став конкурс боді-арту, де 9 художників створювали неймовірні образи. Перемогу здобули сестри Тимошенко – художник Віра та модель Марія. Власницею найдовшої коси виявилася 12-тирічна Діана, яка від народження не стриже волосся, тож його довжина сягнула 97-ми см.

– Приємно, що попри погодні умови, свято пройшло чудово. Було набагато більше людей, ніж у попередні роки, – зауважує художній керівник КП Інна Омелюх.

Завершили свято спаленням Марени та фаєр-шоу від театру вогню «Сварожичі».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x