\”Бумбокс\” виступить у Черкасах в рамках туру \”Голий Король\”

\”Бумбокс\” виступить у Черкасах в рамках туру \”Голий Король\”

Virus Music, Concert.ua та Музика для Мас представляють концертний тур гурту Бумбокс \”Голий Король\”. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби організаторів туру.

12 жовтня 19:00
Черкаси
ПК “Дружба народів”
бул. Шевченка, 249

Сьомого вересня, з концерту в Чернівцях, почнеться концертний тур Бумбоксу – \”Голий Король\”. Турне присвячене виходу EP \”Голий Король\” і охопить 21 місто України. Бумбокс проїдуть від Чернівців до Миколаєва та від Києва до Ужгорода.

Андрій Хливнюк про осінній тур \”Голий Король\”: \”Декілька днів тому, в центрі міста Київ, перед камерами і під спалахи фотоапаратів ми, гурт Бумбокс, повідомили, що восени поїдемо в тур. Двадцять один концерт на підтримку нової платівки \”Голий Король\”. Нажаль ніхто і ніколи не зможе пояснити, що таке бути в турі! В турах з нами відбувалось те, про що можна написати ще тацю альбомів – скуштувавши тур одного разу, ви стаєте турозалежними. В турі, здалеку, ви побачите всю жалюгідність мілких і безпідставних сварок з рідними. В турі стає очевидним, кого ви насправді любите і хто любить вас. Рік за роком і тур вам стає просто таки необхіден як ліки. Це шокова тУрапія. Ми їдемо в тур і кличемо всіх меломанів на наші концерти.\”

Організацією туру “Голий Король” займається івент-компанія Virus Music, на рахунку якої такі надуспішні проекти, як Global Gathering, Armin Only, Godskitchen, Пiратська Станцiя.

З 25 травня почался продаж квитків на концерти в Києві, Дніпрі, Полтаві, Запоріжжі, Кривому Розі, Одесі, Чернівцях, Івано-Франківську, Львові, Рівному, Кременчуці, Ужгороді, Житомирі, Луцьку, Тернополі, Черкасах, Маріуполі, Харкові, Чернігові, Миколаєві.

Дмитро Чінь, маркетинг директор Concert.ua: “Бумбокс – гордість української музики. Приклад успіху й тріумфу таланту. Працювати з ними честь для Concert.ua та Virus Music.”

До EP \”Голий Король\” увійшло шість пісень: \”Колишня\”, \”Голий Король\”, \”Болельщик\”, \”Сталеві квіти\”, \”Вечір в Ріо\” – пісня, записана разом з гуртом O.Torvald та акустична версія пісні \”Люди\” у якості бонус-трека.

\”Голий Король\” – це EP, п’ять пісень якого записані в Києві на студії \”Бобіна\” саундпродюсером Дмитром \”Бобом\” Хомулко, й одна, акустична версія пісні \”Люди\”, у Василькові, на студії \”На Хаті Рекордз\”, звукорежисером Алексом Крамером.

Реліз EP \”Голий Король\” відбудеться в серпні 2017 року. EP буде доступний на компакт-дисках, касетах та у цифровому вигляді. Передзамовлення відкриті з середині липня.

В оформленні міні-альбому використані роботи Олексія Кондакова з серії \”Повсякденне життя богів\”.

Квитки в касах міста і на сайті
https://www.concert.ua/eventpage/bumboks-cherkassy

Бумбокс в Інтернеті
facebook.com/boomboxfamily
aleks.com.ua
www.youtube.com/user/familyboombox
"Бумбокс" виступить у Черкасах в рамках туру "Голий Король"

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x