Черкаська влада зацікавилася станом пляжів

Черкаська влада зацікавилася станом пляжів

До закінчення пляжного сезону залишилось близько двох місяців, а питання системного прибирання сміття ще досі залишається погано врегульованим. Саме тому на понеділковій нараді заступник міського голови Станіслав Овчаренко дав доручення департаменту ЖКК надати йому детальну інформацію щодо прибирання прибережних територій від цукрорафінадного заводу і до парку «Сосновий бір» та врешті почати більш активно реагувати на ті виклики, які підносить пляжний сезон.Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Як стало зрозумілим із пояснень відповідальних осіб, пляжні території таки прибираються. Проте до підприємств, що здійснюють таке прибирання, ще досі не надійшли додаткові, конче необхідні кошти. На що Станіслав Овчаренко зауважив, що на те вони і керівники, щоб вміти врегульовувати питання навіть за тимчасової відсутності коштів.

Директор департаменту ЖКК Олександр Яценко парирував, що пляжні території регулярно прибираються, однак біда — у несвідомих людях, які не розуміють, де і як потрібно викидати сміття. Окрім того, надзвичайно засміченими залишаються так звані дикі пляжі.

У свою чергу директор КП «Дирекція парків» Олександр Стойко нагадує, що безлад біля контейнерів створюють безхатченки, які шукають порожню тару. Для вирішення проблеми можна встановити додаткові контейнери для окремого збору сміття для пластику та скла. Поки що це питання залишилось на рівні влучної ідеї. Між іншим, після наради заступник міського голови, директор департаменту ЖКК МВК та КП «Дирекція парків» вирушили на інспектування прибережної пляжної території.

Нагадаємо, у Черкасах на прибирання прибережної зони Дніпра сесією Черкаської міської ради було додатково виділено 200 тисяч гривень.

Тетяна Евгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x