Злодій поцупив у смілянки золоті прикраси

Злодій поцупив у смілянки золоті прикраси

Невідомий чоловік пограбував місцеву жительку. Здобуті злочинним шляхом золоті прикраси зловмисник намагався продати на ринку, де й був затриманий працівниками міліції.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До співробітників Смілянського міськвідділу міліції з повідомленням про пограбування звернулась 40-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що коли поверталася з роботи додому на неї напав невідомий чоловік. Зловмисн6ик ударив її по обличчю, після чого відібрав золоті прикраси та сумку, в якій знаходились мобільний телефон та 170 гривень. Потерпіла не змогла розгледіти нападника, оскільки на дворі було темно.
Невдовзі оперативники довідалися про те, що на місцевому ринку невідомий молодик намагається продати золоті прикраси, які за описом схожі на ті, які відібрали в заявниці. Підозрілого молодика затримали та доставили до міськвідділу. У нього вилучили каблучки, які належали потерпілій. Зловмисником виявився 20-річний непрацюючий, житель одного із сіл району. Грабіжник у скоєному зізнався і надав правдиві свідчення.

За цим фактом слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x