На Драбівщині послугами оздоровлення охоплені 50% дітей

На Драбівщині послугами оздоровлення охоплені 50% дітей

10 липня голова районної державної адміністрації провів оперативну нараду за участю керівника апарату районної державної адміністрації та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій розглянули питання реалізації заходів літнього відпочинку та оздоровлення дітей у 2017 році. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Драбівської РДА.

Завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації повідомив, що станом на 10.07 послугами оздоровлення та відпочинку охоплено 1662 дитини шкільного віку (від 6 до 17 років), що становить 50% від загальної кількості дітей (3324 за даними Головного управління статистики у Черкаській області). Із них послугами відпочинку у пришкільних відпочинкових таборах району охоплено 1539 (46,3%) дітей, а оздоровленням у оздоровчих закладах області та України забезпечено 123 дитини (3,7 %).

3 10.07 розпочав свою роботу літній відпочинковий табір «Небесний Серафим», де щорічно послугами оздоровлення охоплюють не менше 300 дітей району. Заклад буде працювати 14 днів, діти будуть забезпечені дворазовим харчуванням та активним дозвіллям.

16.06 свою роботу завершили 40 пришкільних відпочинкових таборів, серед яких 31 табір з денним перебуванням та 9 таборів праці та відпочинку, де послугами відпочинку загалом охоплено 1539 дітей.

За підсумками наради голова райдержадміністрації надав ряд доручень щодо удосконалення роботи щодо реалізації заходів літнього оздоровлення та наголосив на необхідності охоплення у повному обсязі послугами оздоровлення дітей, що потребують підтримки з боку держави, зокрема дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також дітей учасників антитерористичної операції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x