Ансамбль «Черкащанка» повернувся з Литви з нагородами

Ансамбль «Черкащанка» повернувся з Литви з нагородами

Із нагородою повернувся народний самодіяльний ансамбль танцю «Черкащанка» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького з Литви. Колективу випала честь представити Україну на VII Міжнародному фольклорному конкурсі-фестивалі «Квітка сонця», що відбувся у Шяуляї 1-6 липня 2017 року. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Ансамбль «Черкащанка» повернувся з Литви з нагородами – Під час конкурсу «Квітка сонця», що проходив у місті Шяуляй, нам удалося не лише продемонструвати свою майстерність, а й гідно представити українську культуру. Як результат, ми отримали спеціальний приз від журі конкурсу за популяризацію народної культури, – розповіла заступник старости ансамблю Вікторія Кулініч. Дівчина поєднує навчання в магістратурі навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва ЧНУ з хобі – танцями.

– Кожного дня ми мали по два концерти, – поділилася враженнями Вікторія. – Окрім концертів, ми навчали всіх охочих гостей та учасників конкурсу українських танців. Між учасниками конкурсу панувала тепла і дружня атмосфера. Ми допомагали один одному й залюбки обмінювалися досвідом.

За словами Вікторії, публіка бурхливими оплесками вітала кожен танець українців, але найбільший захват у глядачів викликав гопак.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x