У Тальному відзначили День родини

У Тальному відзначили День родини

8 липня у Тальному на Співочому полі відзначали свято – український День родини. Святкова програма відбулася за сприяння управління соціального захисту населення Тальнівської райдержадміністрації та служби надання соціальних послуг Тальнівської міської ради. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Тальнівської райради.

В заході взяли участь депутат районної ради, начальник управління соціального захисту населення Тальнівської райдержадміністрації Маринченко Тетяна Іванівна, депутат районної ради, директор міського центру культури та дозвілля Якименко Людмила Анатоліївна,заступник голови райдержадміністрації Півторак Тетяна Олександрівна, заступник міського голови Марченко Віталій Миколайович та начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Коломинська Тетяна Борисівна.

На свято прибули багатодітні родини з м. Тальне та району. Присутніх з нагоди українського Дня родини від імені райдержадміністрації, районної ради та Тальнівської ОТГ привітали Тетяна Півторак і Віталій Марченко та нагородили почесними грамотами родини: Гончарів Ольгу Денисівну та Івана Олександровича, Білих Тетяну Миколаївну та Володимира Олександровича, Нагорняків Таїсу Іванівну та Сергія Порфировича, Сороку Руслана та Горошко Тетяну.

В програмі свята відбулися розважально-спортивні змагання «Супер-родина». У них взяли участь 5 родин: Бабій Віктор та Валентина, Оратівські Владислав та Інна, Федорівських Руслан та Тетяна, Бабенки Станіслав та Світлана, Музиченки Микола та Наталія. Всі родини брали участь у конкурсах: «Презентація родини», «Конкурс бутербродів», «Переправа родинного щастя», «Хто спритніший», «Збір врожаю», «Флорбол», «Долання кільця» та малювали «Портрет дружної сім’ї».

По закінченню свята журі нагородили грамотами за перемогу в родинному святі «Супер-родина» у номінації «Дружна сім’я» родину Музиченків із с. Романівка, «Найактивніша сім’я» – родину Бабенків із с. Романівка, «Хазяйновита сім’я» – родину Федорівських із м. Тальне. У номінації «Творча сім’я» перемогу отримала родина Бабій із м. Тальне, а титул «Найспортивнішої сім’ї» здобула родина Оратівських із м. Тальне.

По закінченні свята депутат районної ради Тетяна Маринченко привітала всіх присутніх з днем родини, та побажала присутнім щастя, добробуту, злагоди, миру та натхнення і вручила приз глядацьких симпатій сім’ї Бабенків із с. Романівка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x