Грабіжник з Кіровограда обкрадав будинки по всій області

Грабіжник з Кіровограда обкрадав будинки по всій області

Працівники міліції затримали зловмисника, який причетний до скоєння крадіжок у різних регіонах країни. Збитки, завдані його кримінальною діяльністю, встановлюються. За вчинене чоловіку загрожує до шести років ув’язнення.

Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Протягом останнього часу до Канівського міського відділу міліції почали надходити повідомлення від громадян про крадіжки з їхніх домоволодінь. Всі заявники розповідали, що невідомий проникав у приміщення через вікно та викрадав усе цінне, що потрапляло до рук: кошти, золото, прикраси, комп’ютерну техніку.

Правоохоронці дізналися, що до скоєння серії крадіжок може бути причетний 30-річний житель Кіровоградської області, який нещодавно оселився в місті. Розпочалися заходи по затриманню зловмисника. При черговій спробі здати викрадені речі до ломбарду, чоловіка було затримано. Розуміючи, що його викрито й відпиратися немає сенсу, затриманий повністю у всьому зізнався. Як удалося встановити, особа причетна до ряду крадіжок як на території Черкаської області, так і за її межами.

За цим фактом слідчим відділенням Канівського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжки). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x