«Мавпи» змагатимуться з «Галичиною»

«Мавпи» змагатимуться з «Галичиною»

Сьогодні увечорі «Черкаські Мавпи» відіграють свій черговий матч у рамках української Суперліги. Про це «Нова Доба» дізналася на офіційному сайті баскетбольного клубу.

Сьогодні черкасці вже прибули до Західної України, де протягом трьох днів проведуть два матчі. Першим суперником помаранчево-чорних буде «Політехніка-Галичина», яка вийде проти «Мавп» на домашній паркет ПС «Галичина». Кілька днів тому львів’яни на цьому ж майданчику переконливо обіграли «Одесу» – 97:74. Правда, власний настрій львів’яни зіпсували уже після цього в Дніпропетровську, коли у напруженій грі поступилися місцевому «Дніпру» – 82:89.

Для «Черкаських Мавп» завтрашню гру теж можна розглядати крізь призму плей-офф. Після трьох перемог поспіль перспектива потрапляння у вісімку не така вже й примарна. Причому 3 з 5-ти ігор, що залишилися, помаранчево-чорні відіграють проти своїх прямих конкурентів, мінус лише в тому, що свої ключові матчі черкасці проведуть на виїзді. Напередодні матчу ми зв’язалися зі Святославом Михайлюком, який уже був у Львові та поцікавилися його баченням завтрашнього протистояння.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x