У Черкасах перед засіданням виконкому нагородили добровольців

У Черкасах перед засіданням виконкому нагородили добровольців

14 березня відзначають День українського добровольця. Це люди, які за покликом серця першими стали на захист рідних кордонів.

Із цієї нагоди сьогодні перед початком засідання виконавчого комітету Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко вручив добровольцям відзнаки за мужність, героїзм та самовідданість, проявлені під час бойових дій, вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави, високий рівень професіоналізму, зразкове виконання службових обов’язків. Про це повідомляють у пресслужбі Черкаської міської ради.

Нагрудними знаками «За мужність і героїзм» нагородили учасників бойових дій:

– старшого солдата Володимира Резніченка, який служить у Збройних Силах України з 2014 року і дотепер.

Співробітників КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги»:

– лікаря-хірурга Сергія Зарудняка, який добровольцем на військовій службі з лютого 2015 до квітня 2016 року;
– рентгенлаборанта Олега Лупину, який служив із червня 2020 до березня 2022 року;
– лікаря-хірурга Павла Тихенка, добровольця, який перебував на військовій службі з липня 2015 до листопада 2016 року.

Військового капелана Юрія Таранова, який із перших днів російського вторгнення в Україну пішов добровольцем у зону АТО. Нагороджений відзнакою Головнокомандувача Збройних Сил України «За взірцевість у військовій службі». Нині волонтер.

Також цінним подарунком міського голови нагороджено Олександра Гуменного, артиста драми КЗ «Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради»; добровольця. Брав участь у бойових діях при обороні міста Сєвєродонецьк Луганської області.

«Щиро дякую всім добровольцям  за ваш громадянський вибір. За вашу міць і непохитність духу. Ви  − справжні патріоти, які своїм прикладом продемонстрували, що таке справжня любов до Батьківщини. Дякую вам за мирне небо над Черкасами, за те, що ми можемо жити і працювати у відносно спокійному місті», − зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x