У Черкасах добровольці штурмової бригади поліції «Лють» завершили первинну професійну підготовку

У Черкасах добровольці штурмової бригади поліції «Лють» завершили первинну професійну підготовку

16 березня на базі тренінгового центру ГУНП у Черкаській області відбулись заходи з нагоди випуску 17 слухачів, які успішно пройшли первинну професійну підготовку. Це майбутні штурмовики воєнізованого підрозділу поліції нового зразка «Лють».

Підготовку слухачів здійснювали кваліфіковані інструктори тренінгового центру ГУНП в Черкаській області. Поліцейські щодня тренувалися стріляти, надавати домедичну допомогу. Під наглядом інструкторів бійці виконували вправи з різним навантаженням. Особливу увагу приділяли вогневій підготовці – те, з чим має впоратися кожен правоохоронець.

«Базовий обсяг знань, які ви отримали на курсах, ви будете удосконалювати у службових буднях. Працюйте над собою, аналізуйте, набирайтеся власного досвіду. Адже успішна та людина, яка має добрі знання, бо вони визначають рівень професійності кожного», – зазначив Вячеслав Гурін.

Поліцейські штурмової бригади різного віку, вони мають різний характер і рівень фізичної підготовки. Та всіх їх об’єднує спільна мета − назавжди вигнати окупантів з нашої землі та наблизити Перемогу України.

На Черкащині триває укомплектування штурмової бригади Національної поліції «Лють», яка призначена для відсічі та стримування збройної агресії проти України.

Якщо ви готові долучитися до захисту України та знищення ворога, долучайтеся до штурмової бригади «Лють» та ставайте пліч-о-пліч разом з її відважними захисниками.

Настав час повертати своє!

Маєш лють і хочеш у «Лють» − тобі сюди http://storm.mvs.gov.ua

0 800 10 00 20

Контактні телефони сектору організації відбору:

067 559 85 26

067 554 66 93

 

За інформацією пресслужби ГУ НП України в Черкаській області

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x