На вулиці Вернигори в Черкасах облаштують новий перехід

На вулиці Вернигори в Черкасах облаштують новий перехід

Пішохідний перехід зі встановленням елементів примусового зниження швидкості руху транспорту планують облаштувати в Черкасах по вулиці Вернигори. Відповідне рішення ухвалили під час сесійного засідання 13 липня місцеві депутати. «За» це висловився 31 обранець. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Як розповів директор департаменту житлово-комунального комплексу Олександр Яценко, на початку квітня до Черкаської міської ради надійшла петиція з пропозицією встановити між будинками № 18-20 та № 19-21, що на вулиці Вернигори, світлофор та «лежачий поліцейський». Утім, каже, що згідно з висновками поліції, будівництво там – недоцільне та суперечить нормативам. Тож після проведеного аналізу це електронне звернення вирішили задовольнити частково.

«У зв’язку з цим на цій ділянці дороги для зниження швидкості пропонують передбачити встановлення нерегульованого пішохідного переходу», – зауважив посадовець.

Нагадаємо, пішохідний перехід зі встановленням «лежачих поліцейських» облаштують і на вулиці Пацаєва біля загальноосвітньої санаторної школи-інтернату № 14. Таке рішення нещодавно ухвалили на засіданні виконавчого комітету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x