У Виноградському НВК запрацював освітній хаб

У Виноградському НВК запрацював освітній хаб

Це вже третій учнівський простір у Звенигородському районі, повідомляють у райраді. Його відкрили на базі Виноградського НВК завдяки співпраці органів місцевого самоврядування з Черкаським правозахисним центром.

Звідти передали обладнання, необхідне для належного облаштування осередку навчання й дозвілля школярів: ноутбук, Wi-Fi-роутер, проектор, меблі, фліпчарт. Також очільник громадської організації Тарас Щербатюк надав дітям із восьми внутрішньо переміщених родин, які проживають у Виноградській громаді, ранці з необхідним канцелярським приладдям.

Заступник голови Звенигородської районної ради Ярослав Попко зауважив, що Виноградський НВК − опорний заклад освіти, де навчаються майже 230 школярів.

− Сюди підвозять школярів з інших сіл громади, в них закінчуються уроки в різний час тож дітям потрібне місце, де можна корисно провести час, поки вони чекають на інших. Зокрема, зробити домашні завдання, подивитися щось, скористатися інтернетом тощо. За таким класом обов’язково закріплений вчитель, який проводитиме з дітьми цікаві заняття в ігровій формі. Подібні хаби діють у Бужанській та Лисянській громадах району, − прокоментував заступник голови райради Ярослав Попко і додав, що роботу в цьому напрямку продовжуватимуть.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x