«Розслідування перебуває на моєму контролі»: Табурець про ситуацію довкола підприємства на Золотоніщині  

«Розслідування перебуває на моєму контролі»: Табурець про ситуацію довкола підприємства на Золотоніщині   

Щодо ситуації довкола агропідприємства в Антипівці на Золотоніщині поінформував начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

«Я неодноразово наголошував, що в роботі Черкаської обласної військової адміністрації велику увагу приділяємо питанням економіки. Вони важливі в мирний час, а під час війни – надважливі. Економіка має працювати на нашу перемогу.

Черкащина повинна бути безпечною як для її жителів загалом, так і для ведення підприємництва зокрема. У нашій області не місце беззаконню. Це моя принципова позиція. І спільно із правоохоронними органами ми системно діємо в цьому напрямі.

Ситуація, що трапилась із агропідприємством в Антипівці, – це кричущий випадок, на який відразу належне відреагувала наша правоохоронна система. Ми в постійній комунікації із ГУ Нацполіціїї області та Черкаською обласною прокуратурою», − зазначив Табурець.

Натепер за фактом підроблення документів відкрито кримінальне провадження. Задля збереження майна і унеможливлення подальших реєстраційних дій, зміни керівників підприємства подано клопотання до суду про арешт майнового комплексу, заборону вчиняти реєстраційні дії щодо розпорядження активами цього підприємства, щодо зміни керівництва та внесення змін в установчі документи. Воно задоволене.

«Правоохоронці з’ясують об’єктивну ситуацію, а бізнес продовжить безпечно працювати на Черкащині. Розслідування перебуває на моєму контролі», − наголосив керівник ОВА.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x