У Каневі економісти й підприємці працюють над інвестиційною привабливістю міста

У Каневі економісти й підприємці працюють над інвестиційною привабливістю міста

У четвер, 13 липня, до Канева завітали представники незалежної соціологічної компанії «Оперативна соціологія», які провели в місті соціальне дослідження, в ході якого відбулася групова дискусія з питань оцінки внеску міста для залучення інвестицій за участю представників громади та приватного бізнесу. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

Нагадаємо, у квітні ц.р. Асоціація міст України розпочала другий річний цикл впровадження проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», що впроваджується спільно з Норвезькою асоціацією місцевих та регіональних влад, Норвезьким інститутом міських та регіональних досліджень, за фінансової підтримки МЗС Норвегії.

Проект має на меті зміцнення місцевого самоврядування в Україні шляхом підвищення якості надання послуг та ефективності управління соціального й фінансового сектору, створення умов для забезпечення соціальної рівності і впровадження європейських стандартів. Учасниками проекту є 44 пілотних міста, одним з яких є Канів. На рівні робочих груп відбулися вже дві зустрічі, зроблені відповідні напрацювання.

Утім, проектна методологія передбачає проведення у пілотних містах глибокого аналізу діяльності у відповідній сфері шляхом опрацювання аналітичних даних, одержаних від міст, та проведення фокус-групового дослідження серед діючих та потенційних інвесторів.

Результати проведеного аналізу шляхом оцінки показників міста та результатів фокус-групового дослідження стануть основою для підготовки планів підвищення ефективності діяльності органів місцевого самоврядування у сфері покращення послуг, інвестиційної привабливості міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x