У Золотоноші нетверезий водій врізався в елеткроопору

У Золотоноші нетверезий водій врізався в елеткроопору

У Золотоноші нетверезий водій скоїв ДТП, врізавшись в електроопору. Він перевищив допустиму норму алкоголю майже у сім разів. Адміністративні матеріали поліцейські скерували до суду, інформують у пресслужбі ГУ НП України в Черкаській області.

ДТП сталася 19 березня близько 19:00. На місце події виїхала група реагування патрульної поліції Золотоніського районного відділу поліції. Правоохоронці з’ясували, що водій автомобіля Honda, не обравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням. У результаті некероване авто в’їхало в електроопору, значно пошкодивши її. Чоловік при цьому не постраждав.

З’ясовуючи обставини автопригоди, поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Під час огляду з’ясувалося, що його допустима норма алкоголю була перевищена майже у сім разів. Результат − 1,37 проміле.

За скоєння адміністративного правопорушення на 40-річного керманича поліцейські склали: протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування авто у стані сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

На місці ДТП електрики проводять відновлювальні роботи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x