Поліція затримала черкащанина, який обкрадав автомобілі

Поліція затримала черкащанина, який обкрадав автомобілі

Під час обшуку в чоловіка вдома, якого підозрюють у крадіжках із авто, поліцейські також знайшли набої та гранату. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це інформують у пресслужбі ГУ НП України в Черкаській області.

Наприкінці січня цього року із заявою до Черкаського районного управління поліції звернувся місцевий житель. Його автомобіль обікрали невідомі особи. Викрали документи та інші речі, що були у салоні. Під час розслідування кримінального правопорушення працівниками Управління карного розшуку та оперативниками Черкаського районного управління поліції були проведені оперативно-розшукові заходи.

Після збору необхідної інформації та отримання дозволу суду, оперативники УКР разом зі слідчими Черкаського районного управління поліції здійснили санкціонований обшук у помешканні 36-річного жителя Черкас.

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили паспорти громадян України, посвідчення водіїв, технічні паспорти на автотранспорт, а також гранату «Ф-1» із запалом до неї та набої. На місце події прибула вибухотехнічна служба, спеціалісти якої встановили, що вилучена граната є бойовою. Інші матеріали, які були знайдені, були направлені на експертне дослідження до Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Зловмисника затримали у процесуальному порядку відповідно ст. 208 КПК України. Відомо, що правопорушник раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

За процесуального керівництва місцевої прокуратури фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочинів передбачених ч. 2 ст.15 (Замах на кримінальне правопорушення) ч. 4 ст 185 (Крадіжка), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x